Sunday, 13 March 2011

prum prang prum prang

hari ni keluar dengan Shahir, first time bangun pagi fikir nak pakai baju apa. lol. eksited lah konon 3 minggu tak jumpa, haha. terasa bodoh ada jugak, tak apa lah. takda sayang orang kata. kahkah. semoga berjumpa lagi, bulan depan.. (?)

okay. minggu lepas satu pencapaian hebat buat aku, aku tak ponteng kelas, langsung!!! kelas English yang dah nak kena band tu pon aku pergi tau. kelas Construction yang sepatah haram aku tak faham tu pon aku pi !! nomnomnomnom. tahniah untuk diri sendiri.. thanks Amal. dia bagi aku pengajaran supaya rajin lah sikit pergi kelas. dia kereta rosak tepi jalan, kereta pancit apa semua, gigih jugak datang kelas. aku? bangun subuh, tidur balik sampai tengah hari, bangun mandi pon sebab malu kalau roommate balik tengok aku tak pi kelas. apa punya attitude aku pon tak tau.

lagi sebulan nak habis asasi. seronok, sedih, sama banyak. sebulan ni, kalau boleh aku nak all out. read my lips people, ALL OUT!!

mulai hari ni, aku nak..
1. siapkan projek awal
2. belajar
3. bergembira dengan semua..

harap-harap semua ni bukan cakap-cakap kosong macam selalu..
aku pon teringin jugak nak dikenali lecturer.. (bukan cara kotor)
teringin jugak nak berubah..
teringin jugak nak jadi genius..

apa apa pon, siapkan Abangku dulu!
kthnxbai!


Mai, Amal, Fendi, AC, Oney.


roommate tersayangssss

2 comments:

Myra Arshad (: said...

lawa oney malam tu. serious. hehe

Amal Oh said...

Malas nak citer aku baca blog hang. Hahaha.