Monday, 8 November 2010

pendek.

fuhh. dah lama tak update blog huh. haha. lama lah sangat kan.. biasa lah, kalau duduk di rumah, tak sempat nak boring boring lepas tu ter update blog panjang panjang dengan kadar yang kerap. tak sempat okay. tak sempat nak boring pon.

cuti yang hanya kurang dari dua minggu ni harus diguna sebaik mungkin. harus. wajib. fardhu.

okay, tak boleh update panjang panjang. Mierah call ajak meronggeng dan aku belum mandi pon. hahaha.

bye! have a nice day everyone :)

1 comment:

✿....rossa alina....✿ said...

eee...xmandi lagi..tu langau terbang2..hahahaha.. ;p