Friday, 21 May 2010

till we meet again..

bye bye rumah, bye bye mama, bye bye abah, bye bye kakak, bye bye adik-adik, bye bye Shahir.. bye bye semua. Tsk. emo sungguh aku.

gila emo ni, emo. hari-hari teriak, Ahad ni waktu nak bersalam-salaman tak tau laah macam mana. cool Oney cool !

mama abah, doakan Oney.
kakak, kita ber-huha di sana, yeahh.
Aiman, study laa wei, kata nak jadi pilot mehh.
Afini, kita jumpa di sana!

kembar tersayang, bye bye. jaga diri, belajar rajin-rajin, buat latihan selalu. jangan banyak main sangat. jangan ponteng Smart Reader lagi dahh. Tsk. ni sedih ni ingat budak kembar ni. dah tak boleh tengok perkembangan budak dua orang ni depan mata. nanti tengok tengok dah besar, dah pandai macam macam. ahh. tak suka ketinggalan moment best begitu! Tsk.

buat kawan-kawan yang akan memulakan hidup baru Ahad ni, jaga diri. Mierah, Atiq, Nan, Jatt, Fath, terima kasih semuanya. nanti cuti kita jumpa yaa. Ena, Arep, Helmie dan semua yang akan daftar Jun nanti, good luck. susah nak cari kawan-kawan yang precious macam ni, susah senang jatuh bangun sama-sama. terima kasih kerana ajar aku untuk hidup!

Shahir, semoga berjumpa lagi.. 6 minggu tanpa khabar berita memang perit, tapi sabar laah. mungkin kejayaan ada di sana. saya doakan yang terbaik untuk awak sepanjang di sana. belajar bersungguh, berlatih bersungguh, biar berbaloi kita yang menjauh ni.

banyak benda aku mau tulis, tapi tak terkeluar. cehh. aku emo ni, emo.

dalam pukul 3 petang, aku sudah mau bertolak. JPA result keluar pukul 3 nanti. cilakak. punya lama aku tunggu kenapa mesti hari ni?! cehh. macam sure sangat kau dapat. okay, aku tak mau check lagi.

okay, UM ! here I come!

3 comments:

the Dutchess said...

gud luck oney!

study smart :)

oney said...

thanks ! :)

.::WaNiE::. said...

enjoy beb !!