Saturday, 22 May 2010

new life?

esok aku daftar UM. air mata sudah kering mahu tinggalkan semua. asyik teriak jaa aku. emo betul, langsung tak cool.

hari ini jugak Shahir dah daftar UPNM. dah terpisah jauh tanpa sebarang berita selama 6 minggu. harap-harap kami kuat terima ujian ni..

sedikit berita tentang aku.

JPA scholar tak dapat, memang terbaikk. tengah fikir-fikir nak buat rayuan atau tak. ishk. memang bukan rezeki, aku terima. sorry buat mama dan abah.

aku dapat tau result ni dalam kereta waktu on the way ke KL, jiranku Helmie tolong check kan. frust tetap ada. tapi bila difikirkan, aku sudah dalam perjalanan untuk sambung belajar di UM, kenapa masih mengharap pada yang lain. ini memang cara aku kuatkan semangat diri, monolog dalaman dalam diri konon-konon semuanya ada hikmah, HAHA.

okay. wish me luck for tomorrow! new life begin in PASUM..

buat kawan-kawan seangkatan, kuatkan semangat! cewahh. aku yang paling emo nak nasihat orang pulakk. blahh!

2 comments:

Cik Guli said...

oney, buat rayuan weh. insyaallah dpt. tp lau x kisah oversea or tak,dpt scholar dlm pun okey gak. i'll always pray for you.

all da best ;) jgn sdeh2. ada rezeki lagi besar tu.

FamousAnynomous said...

jgn sedeh oney,
dah setengah taun kita dok menggangur, bertuah laa kalau kita masok belajaq balik la, hihi.
tapa oney!
oney kuat ;)