Wednesday, 5 May 2010

aku ada.

aku masih ada sini. takda pergi mana-mana. cuma aku benci dengan blog sendiri yang layout entah apa-apa. header buruk nak mati. eiw. meluat laah tengokk. dan aku ambil jalan paling mudah, buang header. biar bertelanjang.

ada lagi satu sebab kenapa aku tak update blog sangat sangat lama. cehh. 3 hari tu dah lama laah bagi aku, HAHA. kalau tidak, tangan aku ni mana pernah berhenti menaip..

okay, ceritanya macam ni, aku dah tertangguh satu post yang langsung tiada tersimpan dalam draft. 30 April hari tu birthday Atiq. aku ingat macam nak karang surat cinta, tapi idea belum datang sampai hari ni. HAHA. takpa. biar aku karang lepas jamuan rumah dia nanti. baru ada feel beb.

okay. ini bukti mengatakan aku masih hidup.


2 comments:

its ATIQ said...

wah! mcm pelamin! lawa terokk weyy!! nak kawen!! hahaha

oney said...

HAHA. pelamin sepupu aku nokk.
aku nak kawin tak sangga dah tengok ni. HAHA