Friday, 30 April 2010

UM, here I come!

Asasi Sains Fizikal Universiti Malaya.
Alhamdulillah.


okay.. sumpah excited.
dah lama tunggu tawaran sambung belajar.
sudah boring jadi penganggur. HAHA


tapi aku masih tunggu sesuatu,
JPA scholarship...
harap-harap ada rezeki aku.
doa, doa, doa!

11 comments:

fath kasim said...

oney .
insyaallah hg dpt jpa
amin~
:D
weh aku kena blajaq arab lah gamaknya

mere' said...

wuahh...tahniah oney! :)
moga berjaya mengejar cita2...
jgn lpa member plak bila dh berjaya nnt
insya-Allah hg akn dpt JPA ...aminn!

oney said...

FATH : haha. adik aku cakap Arab senang. haha
takpa Fath, nanti kita hang out kat sana. haha


MERE' : thanks.
eh. aku tak lupa member okay.
mungkin member yang lupa aku, haha

Cik Guli said...

wey, cousin aku kata result jpa yang real2 punya minggu ketiga bulan 5. ada chance lagi. doa3. hehehehee.

btw, congrate, aku uitm dip farmasi masuk bulan 7. dok lepak rumah agy la jwbnya. hahahaa

fath kasim said...

YAYA
pija kata um dengan uia dekat ja
untung2 jadi housemate if boleh duk luar kampus .
HAHA
tapi pompuan susah sikit kan
kena duk asrama lah jawabnya

oney said...

AYUNI : harapan pun macam gelap jaa untuk aku. haha
ohh. farmasi?! good luck! :D


FATH : hah. parents kita wajib suruh duduk hostel.
apa-apa pun kita keep in touch ya!

Nia Ridzwan said...

congrate and good luck oney !

farysa said...

congrats!

farteen said...

congrats ! n gdluck for JPA ! ;D

myra arshad (: said...

sayang, i noe u can do it.
dua dua oney bole punya
QS bole ENGRG pun bole.
kak pun dah doakan oney dpt jpa depan kaabah. hehehehe

oney said...

thanks kak ! :')