Saturday, 24 April 2010

kenapa aku suka update blog tanpa henti?!

sebab banyak cerita aku mahu khabarkan pada dunia.

dan kali ini cerita budak-budak bercinta. wahaha. sila hadap kejap yaa. gambar harus ada untuk tempek sana sini. gambar pulak wajib yang gedik gedik meroyan. okay, hadap laah sekali lagi.

ini cerita 23 April 2010. mama selalu kata aku, Mierah, Arep dan Shahir kalau keluar sekali mesti double date. nahh. kali ini triple date ma. Atiq pon dah galak sekali ma.





wooh. rindu beb duduk macam ni.
macam zaman sekolah dulu. :)

8 comments:

alieyanatasha said...

olololo, comel sangat triple date ni :D

oney said...

HAHAHA. itu laah pasal kan.
terasa kami macam comel. haha

its ATIQ said...

haha.. like2.. pelik kan? kita dari dulu lg.. haha.. comel2.. haha.. prasan!

oney said...

HAHA. bukan pelik Atiq,
unik Atiq, unik. HAHA
ishk. dah betul betul comel ni. :D

myra arshad (: said...

baru nak comment korang ni buat triple date. skali tgk aleya dah cmnt da. HAHA. tak kira, nak cmnt jugak!!

hehe.

wee~ bestnya dorang ada BF laah. happily ever after sis! :)

oney said...

HAHA. thank you, thank you. :D

miamia said...

ok..saya jeles..wahahaha

oney said...

Azida, lain kali suruh Wan mai sini.
kita buat kenduri, HAHA