Thursday, 15 April 2010

haven't met you yet.

okay, I'm back !

ehem, yaa. aku tahu semua rindu update blog aku terpacul dekat reading list kann. HAHA. sila muntah darah. izinkan aku berangkat bakul sekejap. bukan apa, kalau tidak sehari 2, 3 kali aku giat menaip. bukan tak pernah aku tinggal blog ini lama-lama tanpa update. selalu saja rasanya aku biar dia terabai.. kasihan..

sudah, sudah. mari dekat dekat rapat rapat. biar aku khabarkan pada semua apa terjadi selama aku menghilang. okay, bukan menghilang. cuma jauh dari kemudahan internet. ohh. bukan jauh. aku tak pergi mana-mana. cuma tidak mendapat internet. yaa, lebih tepat. HAHA

pertama sekali aku mahu khabarkan pada dunia, aku tidak terpilih untuk smart camp biasiswa Petronas. ha ha ha. pecah hati le jugak. tapi tiada rezeki aku di situ, apa boleh buat. hikmah ini semua.

sejak tidak online, aku dah habiskan Glee Season 1 dan Gossip Girl Season 3 berbelas-belas episod tanpa jemu. wahaha. semestinya jiwa dan raga aku lebih kepada Gossip Girl. apa barang obsess Glee. lelaki menari sungguh tidak cool. tapi aku tengok jugak.. -__-"

juga mahu dinyatakan di sini, supaya mama membaca, Oni tak keluar dating dah 7 hari ma, tujuh hari ! Sobs, Sobs. siapa kata hari-hari keluar, siapa, siapa ?! memang le keluar hari-hari, tapi dengan girlfriends. tak apa kann. HEHE

ehem, tau dak Oni pi mana ma. makan Secret Recipe wo, lepas tu sampai Kuala Perlis terus. hah. lama tak keluar rumah le katakann. tengok laa gambar anak mama yang sopan santun, ayu, manis dan cantik ini.








lepas tu ada lagi ma.. sampai Chuping dah kaki Oni ohh. jauh gila woh. takk, bukan dating ponn. pi rumah tok Mierah laa. HEHE







okay, pergi dulu !
terima kasih kerana membaca.
harap dimaafkan jika ada yang termuntah darah.

7 comments:

its ATIQ said...

haha.. like2 those picture babeyh!

oney said...

HAHA. tuh jaa motif aku update blog, wahaha
penat menaip lama lama.
letak gambar terus jadi update panjang.

alieyanatasha said...

baju amoi tu memang history lah. XD

oney said...

HAHA. ramai kata lawa pulak tuh. haha

alieyanatasha said...

of course la lawa. ingat ampa design main-main ka? tapi sayang orang macam tak pandang serious kat kita. haha. aku berbangga dapat jadi sebahagian si gadis dan teruna dahulu. wahhh XD

myra arshad (: said...

waaahhh, cun aih depa.
sakan nmpk :D
sabaq sat, nanti kita p ronggeng pulak. haha

btw, i knew that jacket & tees :)
cantik je oni pkai. huhu

oney said...

ALIEYA : wahaha, betul tuh.
belum sempat kita serius betul betul, haihh.
baju tu helmie yang design. :D


KAK MYRA : baru first time pakai setelah berbulan-bulan beli. HAHA
cepat laa balik. imy !!