Wednesday, 24 March 2010

tag by Moon

1. siapakah diri anda di rumah ?
seorang anak dan kakak yang baik. rajin memasak, mengemas dan mambasuh. sangat cool dan suka membantu. gemar melayan kerenah adik-beradik. anak yang selalu mendoakan ibu bapa. sentiasa berusaha dengan gigih untuk menggembirakan hati keluarga. penyabar dan penyayang.. oleh itu, sila hantar rombongan meminang. sekian.

2. siapakah diri anda di samping rakan ?
wahh. yang ni kena tanya rakan laa macam mana saya di samping dia.

3. 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai.
- Vaio, coming soon.
- new phone, coming soon.
- new jacket, coming soon.
- scholar, kalau ada rezeki.
- apa lagi ? hah, kawin !
- hah, ada lagi, potong rambut..

4. siapakah nama pasangan anda ?
kan dah kata, Chris Martin.. hamboih. Mohd Shahir bin Kholim laa. popular dah kott dia kat sini.. lagi mau tanya ?!

5. ceritakan 5 perkara yang paling anda suka tentang pasangan anda.
love, understanding, nice, good sense of humor, no drug and alcohol.

6. bila tarikh anda couple ?
3 Februari 2009.

7. apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda ?
busy body gila -___-

8. lagu tema cinta anda ?
dengar jaa apa yang masuk di telinga. erm, Kukatakan Dengan Indah dan Lucky kott.

9. apa perubahan yang anda ingin lihat dari pasangan anda ?
hidung mancung sikit pon jadi laah.

10. tag 10 rakan anda yang lain.
seploh followers yang membaca kalau ada.

2 comments:

myra arshad (: said...

nak jawab nak jawab tag ni
tapi xdan .. errrk

oney said...

take your time sista :)