Thursday, 25 March 2010

happy birthday, adik !

happy birthday, Afini.
you are now officially thirteen.
act like one, okay.
erk, you are only thirteen.
what do I expect ?!



okay, tadi godek-godek laptop mama cari gambar nak buat post birthday wish ni. terjumpa gambar-gambar lama. HAHA. rasa macam nak share. sebab vintage dah gambar ni. rindu time kembar zaman ni. comel, chubby dan tak belengas macam sekarang. yang sama tu tahap kebuasan dan kelicikan saja. okay then, lets see.


Afini and mama zaman tudung Ariani takda lagi.
no wonder aku dulu pakai tudung senget senget.
like mother like daughter.

zaman masih baik dan sangat innocent.
sebelum mereka berdua mendapat super power.
sebelum bertukar menjadi raksaksa ganas yang berusaha musnahkan bumi.



okay, sampai sini saja.
kak Oni tak larat nak wish panjang-panjang.
semoga yang baik-baik sahaja hendaknya.
take care !

4 comments:

WaLk said...

happy birthday too..;)

f a ndhra said...

cko fini kak fath ckp epi besday
:))
tingat 1st jumpa kat pizza
:D

Cik Guli said...

muka copycat kakak. hahaa

oney said...

FATH : haha, hampa duk usik dia dulu,
aku ingat lagi, HAHA


AYUNI : gila ahh, mana sama duhh.
tengok kulit pon dah lain, HAHA