Thursday, 25 February 2010

nuffnang.

yeay, aku dah berjaya buat nuffnang. harap harap cepat kaya, haha. fikiran ntah apa apa, ingat nak kaya jaa. well, sekarang ni semua guna duit beb. pergi toilet pon 30sen. duit bukan segala-galanya, tapi segalanya guna duit.

aku rajin jugak click nuffnang bloggers lain, dulu aku takda, so click jalaa, bukan susah pon. kalau blog dia dah berjaya buat aku gelak sorang sorang, sengih seharian, aku click 3, 4 kali tanda terima kasih kat tuan punya blog.

terima kasih buat nia sebab tolong aku buat nuffy ni. leceh jugak nak buat, banyak betol soalan dia tanya. dah lama tak pergi sekolah, otak pon dah tepu. membebel banyak tak perlu fikir, nasib baikk. okay, sudah. tunggu apa lagi. pergi click nuffy nia 100 kali !


6 comments:

myra arshad (: said...

oney, ajaq kak. haha. mesej mesej

oney said...

haha, okay dear !

pojie said...

ajaq aku gak.haha

oney said...

haha, nanti aku on fb, aku ajar hang, haha

Nor Anati said...

kakt da wat tau.. tp kan.. skuang pun ta naik.. padahal da lama wat.. knp eh...

oney said...

haha, oni pon masih RM0.00,
kalau kak anati nak naikkan nilai tu,
kena baca blog orang yang bagi tips pasal nuffnang ni,
try laa cari kat google.
oni pon taktau apa langsung,
baru sangat jaa buat.