Monday, 8 February 2010

Ili's bithday !

kehadapan sahabat hidup matiku Ili,
saya nak ucap selamat hari lahir pada awak,
saya harap awak panjang umur dan semakin murah rezeki,
saya sentiasa doakan agar awak bahagia, dunia dan akhirat.
InsyaAllah, aminnn.
kekasihku Ili,
kita dah kawan lama kan, dari sekolah rendah lagi,
pastu sekolah menengah pulak,
kecil kecil kita membesar bersama, menjadi remaja bersama.
kalau lepas ni, kita satu universiti pulak,
Alhamdulillah, ada tempat bergantung.
awak kan kakak.
saya memang sayang awak ketat ketat sampai sendat tak muat kena ikat.
sekian saja dulu yaa awak,
saya dah hilang ayat.
tengok gambar yaa.
gambar awak kena lebih, birthday girl laa kann. :)










p/s : ayat tunggang langgang, lama tak buat surat karangan tidak rasmi.

2 comments:

myra arshad (: said...

whoa, to ili :
happy birthday too :)

oney said...

haha, laju kak komen,
tengah edit post lagi ni, haha.
thanks singgah kak, rindu kamu :)