Monday, 23 May 2011

mojo.

sumpah rasa bersalah dekat hang blog oih. bukan tak ada benda nak tulis, ada. banyak. tapi semua setakat buat ayat dalam otak, save dalam mana mana cell yang kosong, blah. tup tap tup tap, hilang, ganti dengan new post versi dalam otak. mungkin sebab cell tu burst atau destroyed atau damaged atau apa apa saja, tak sempat nak di realisasikan dalam blog real.

kau faham? sebenarnya dari awal sampai saat ini, aku pon kurang mengerti jugak apa benda aku taip ni. maka, elok lah undur diri.

mulai hari ini, untuk bulan May ini, Jun, Julai, Ogos, September tak janji, gua akan berusaha update blog hari hari! hahaha. biar bidaah tak bidaah, ini gua punya janji. sekian, terima kasih.

1 comment:

Myra Arshad (: said...

keep blogging dear :)