Saturday, 19 February 2011

kemurungan, k.

k=dts
depressed, d.
tension, t.
stress, s.

tak ka semuanya sama? entah lah. otak dah tak boleh berfungsi sekarang.. otak semak, dada sesak. hidup kucar-kacir!

ada 2 project bertindih sekarang. Art and Basic Design. dua-dua stock nak bagi orang mampus cepat. tak boleh bagi lagi susah ka? aku baru 19 tahun kott, kenapa perlu melalui saat getir sebegini?! tsk. sampaikan semalam 3 pagi tengah potong board boleh pulak buat drama sebabak menitis-nitis air mata, meleleh-leleh air hidung semua. sungguh tidak handsome. tapi apa nak buat, aku memang over. heh. mungkin aku sudah sampai limitation point. huarghh! I can't take it anymore! :(

project increases, leisure time decreases.
project increases, money decreses.
project increases, depression increases.
project is directly proportional to depression.

Art, kirim salam.
Basic Design, boleh blah.
Architecture, sekian terima kasih.

5 comments:

fath K said...

Oney !
jangan putus asa !
chaiyo !

fath pun tgah usaha utk law,
mmg susah
tpi nothing imposibble .
go oney ! :)

oney said...

thanks Fath :')

tak tau nak cakap apa.. semuanya samar-samar. heh

Anonymous said...

alaaaaa, alaaaaa, alaaaaaaaaaaaaa. oney... kalau nangis tu pun, biar lah ade makne. alas dgn projek tu, biar ade splashes effect. :P haha. jgn la sedih sedih sgt ok! >.<

oney said...

oney to anonymous :
haha. thanks!
macam tau ja siapa ni, hehe :D

Myra Arshad (: said...

heeeeeyy girll! chayok2. jangan cepat sgt down ! heh!