Monday, 20 December 2010

result.

3.64

tak tau macam mana nak react.

Alhamdulillah. tak sangka banyak A jugak. heh. lepas target JPA, lepas target diri sendiri. tapi lepas dah senyum lebar baru sedar. ciss. macam ni nak masuk architecture, memang tak dapat lah. yang di atas bercambah-cambah. yang akan dipilih hanya 20. nak selit nama aku dalam list bakal graduan seni bina? memang tak ah.

hurm. yang aku tau, Graphic Communication memang tahi dan agak biased. well. siapa boleh pikat lecturer, dia menang. tak payah usaha lebih untuk final projek dah boleh survive. aku? memang tak ah. tak tidur malam siapkan projek, baru B+ dalam tangan. Alhamdulillah tak C. thanks lah Miss A.

conclusion aku untuk semester 2? mati.

Art. Basic Design. 5 credit hour setiap satu. Art = C terus drop CGPA. memang penat aku fikir. kau nak sangat design. ambik hang.

9 comments:

Fadhilah said...

congrate~
hehe

its Atiq said...

mana ada hebat ponnn nokkkk!!! hahaha.. congratz babeyh!!!

oney said...

huhu. kat blog boleh ah sembang besaq.
mau kat sini, aku ni haluih ja, semut merah orang kata, haha.
thanks btw. huhu

ayun said...

dekan sial. haha. congrate XD

ayun said...
This comment has been removed by the author.
oney said...

lol. lekeh ja aku ni.
hang mesti hebat punya Ayun! go go!

helmimooo said...

congratulation! :)

oney said...

hoho, thanks!

Myra Arshad (: said...

allaaahh hai, okay sangat la tu. congrats dear :))