Wednesday, 15 September 2010

i miss my blogg.

dah lama tak update blog. start cuti raya, baru 2 post. pelik tapi benar. Oni yang dulunya pengupdate blog tegar, sekarang ni nak update seminggu sekali pon payah, haha.

well. semuanya bermula begini.. cewahh !

banyak benda best yang terjadi akhir-akhir ini. sekali tiada berupdate, sudah rasa tidak best. tak best lah kan tertinggal peristiwa-peristiwa penting yang patutnya ada dalam buku sejarah ini. eh, tiba-tiba.

dah lama tak menulis. rasa kekok. =/

okay, okay. nanti sebelum balik, aku akan catch up semua cerita dalam blog ini okayy. I swear ! and, and. I got a tumblr ! haha. blog ini pon makin berhabuk, nak tumblr pulak ? ahh. kita lihat sejauh mana obsession ini mengambil alih kewarasan akal. okay, merepek.

go check this out, http://mynameisoney.tumblr.com/

2 comments:

Myra Arshad (: said...

kak suka tengok tumblr org . gmbaq cun2. hehe. tapi tk reti buat. heh.

oney said...

oni pon tak reti jugak, saja gatal nak buat, haha.