Friday, 25 June 2010

busy kah ?



busy laah sangat kan sampai tengah online dari tadi.. mampos jugak macam ni. apa laah nak jadi dengan aku..

artwork lines composition ada 4 lagi tak siap dan esok kena hantar! cilaka. kenapa aku terbawa-bawa perangai malas nak mati tu sampai sini! ini laah padahnya!

tu belum kira assignment berkumpulan. wahh. serabut!

minggu depan ada test Environmental Science dan Maths. sabar ja Oni, sabar. tak lama dah nak boleh kawin, sabar. HAHA

penat betul jadi budak asasi. betul-betul kena struggle. hish, hishh. macam mana ni.. aku tengah struggle untuk biasakan diri dengan kehidupan di hostel, nak struggle belajar lagi, memang kelam kabut laah.

minggu depan Kakak nak datang melawat. eh, ehh. melawat laah sangat kan. ajak berjalan-jalan dan merayau sebenarnya, HAHA. sumpah best. boleh jumpa Kakak pon dah rasa macam separuh badan balik rumah. cehh. over!

okay, buat kawan-kawan yang nak masuk UiTM besok, selamat maju jaya, murah rezeki, aman damai dan diberkati. Arep, Ena, Hanna, Ammar, Zohdi, Faris dan semua. all the best!

2 comments:

syakey said...

oney boleh.
banyakbanyak kan bedoa supaya keje dmudahkan, plajaran dberkati, hati tu kental sikit.
insyallah semua kta bley hadapi dgn bantuan NYA :)

myra arshad (: said...

waah. keja jalan jalan je oni ni
mau assgnmnt tak siap :D

*ckp depan cermin*