Saturday, 8 May 2010

bukan peminat polka dot tegar.

sekarang ni bintik bintik jerawat ni boleh jumpa di mana-mana saja. bercambah. dah tak rare lagi dahh. jadi aku pon suam suam kaku jaa dengan polka dot. dah tak kipas susah mati lagi dah, cuma kipas sudah mati, mungkin..

gambar bawah hanya kebetulan. both pashmina dan selendang polka dot ni mudah nak pakai, tak payah iron, so aku selalu pakai ulang-ulang. memenuhi citarasa sebagai seorang pemalas iron baju yang tegar.

okay. okayy. nak cerita ni hah. tadi pi ambik gambar pasport yang tangkap semalam. persediaan untuk masuk belajar laah katakan. terkejut jugak bila casher tu bagi gambar aku. kenapa putih dan ber-make up! ohh. sangat tak suka fake fake ni semua. hishh.

yaa. sebenarnya mata aku penuh eye bag, muka hitam dan berjerawat, mulut pulak jangan harap nak letak lipstick bagai, blusher kat pipi tu bertuah la ! hish. malu nak tunjuk bila pakai kad matrik nanti. dah macam orang lain dahh. ni pon dah 8 keping semuanya. fuuh. rugi laah kalau nak buat lain !



kiri gambar lesen, kanan pulak gambar yang baru. hishh. tengok gambar ni buat aku teringin nak putih gebu jaa. hampeh ! ni nak emo ni. mentang-mentang mata aku penuh eye bag, muka hitam berjerawat, bibir pucat, ada ka patut photoshop kan muka aku sampai lawa macam ni ! suatu penghinaan ni..

2 comments:

intan bokhairi said...

haha, kedai gmbaq mna oney p?
mau p jgk la. hee

oney said...

yang kanan tu dekat kedai sebelah Hari-Hari tuu. menipu ni. HAHA