Friday, 23 April 2010

Ariff that we call Arep.



aku pernah adore dia dulu.
eh. main sukan, cool, tinggi lampai.
siapa tak minat kan ?! HAHA

ini dia anak Teacher Ruzaida.
mak dia memang baik gila wehh.
Arep pon boleh tahan baiknya.
kawan susah dan senang.
ya, sungguh.
kami geng couple kan memang dibenci.
sorang kantoi, habis satu geng.
HAHA. kesah ?
jadi orang jugak apa.

okay Arep, happy birthday.
semoga hubungan dengan Amirah Rushaliha kekal ke akhir hayat.
jaga laah kawan hidup matiku sampai hang mati ! wahh.

6 comments:

its ATIQ said...

haha.. like this post...

oney said...

HAHA. mesti kena liky liky laah.
kisah zaman kena banned pon ada wohh. :D

alieyanatasha said...

haha, happy birthday untuk dia jugak lah.
tak tahan part ang kata geng couple tu, haha :D

oney said...

HAHA. serius wehh.
geng couple kan kena banned.
aku, shahir.
Atiq, Bulan.
Mierah, Arep.
complete. HAHA
orang lain pi sekolah belajar,
kami bercinta. wahaha

myra arshad (: said...

haha.
geng couple pun tak apa, cerdik pandai semua!
well arep, happy belated birthday!~~~

oney said...

HAHA. pandai, tapi tak cerdik sangat. :D