Thursday, 18 March 2010

ini orang panggil halwa mata.

hari ni aku saja check duit nuffnang aku, haritu ada laa dalam RMo.15 iaitu lebih dikenali sebagai 15 sen. tadi aku check ada RM5.90 wahh, pencapaian membanggakan. terima kasih pengklik iklan semua. jasa anda dikenang. agak-agak bila boleh angkat bag Marc Jacobs hah ? HAHA. duoblas tahun lagi baru nak lepas hoi. iaitu selepas aku kerja laa nampaknya. selamat tinggal MJ studded merah..

5 comments:

pojie said...

nk satu hand bag tu leh?

Nor Anati said...

oney..wat cana bg naik duit.. kakt buat lama mana dah.. tak nk skupang pun.. cana nk wat

oney said...

pojie : hang nak jadi bapuk ka ? HAHA

kak anati : oni pon taktau jugak macam mana naik.
dia berdasarkan iklan.
kalau ada orang click iklan dekat blog kita,
baru ada income masuk.
macam tu laa gamaknya.

myra arshad (: said...

haa, nak buang mj studded merah tak pa, jangan buang guess studded purple suda. lalala~

oney said...

HAHA, no. no. never okay !!