Saturday, 23 January 2010

hi !
okkay. okay.
i knoww.
it's been a age i didnt update anything here.
okay. lets summarize everything !

Isnin.
Gua Kelam !
okay, serius best sebab dah bertahun tak sampai sana, last pon masa sekolah rendah dulu. arghh. pathetic or what ? Gua Kelam hari tuh, tak mandi pon, basah basah kan kaki, main air jaa. tuh pon balik rumah dah gatal gatal. 3 hari pon tak lega. haih. kulit memang sensitif. even batu batu, lumut lumut pon dah geli. apatah cacing, ulat, urghh.
well. belagak sebenarnya. :D
apa apa pon, jagung bakar memang sedap, daging bakar memang sedap. well. my recipe. sumpahh. haha



Selasa.
Taman Guru Jaya.
masak memasak. kemas mengemas. tidur. ahh. itu jaa ? penat gua kelam tak habis lagi.

Rabu.
Secret Recipe.
yeye. Perlis makin maju. :D
tak kesah laahh. masih menanti, bila nak ada McD ?!
hari tu first day secret recipe kangar buka ! aku pi dengan kakak and helmie. tak makan banyak sebab dah kenyang, plus duit tak banyak. haha. helmie kata, tomyam dia rasa kurang sedap dari selalu. well. baru bukak kann. we'll see. apa jadi selepas ini, jeng jeng jeng.

Khamis.
Padang Besar.
yehaaa. pon bertahun tak sampai sana. last pon time form 1 dulu. haha. serius, aku jakunn. masuk jaa bangunan besar tuh, dah pening pening sebab tak tahan bau. bau apa tuh, paham paham jalaa. nanti kata aku belagak sombong lupa diri pulak. haha. best okay sebab ada kak myra and mierah. duit pon habis. kaaata tak pakai baju siam. haha. okay, aku tak laa belagak sangat pon kaan. mana ada brand freak ponn. :D




Jumaat.
Shah's Cafe.
perjumpaan budak budak sekitar kangar. macam ni laah budak lepasan SPM. takda kerja berfaedah. takpa, ada jugak aktiviti mengisi masa lapang.

Sabtu.
hehe. belum tahu mana nak dijelajah.



p/s : erm. terfikir nak buat kolaborasi blog dengan kakak. haha. tapi, blog yang satu masing masing pon terabai, kannn. :D

4 comments:

myra arshad (: said...

hehe.
nti kita tawaf satu pdg besaq k.

:)

oney said...

hahaha.
okay dear !
tapi kena prepare duit banyak banyak. haha

.amiera.ilyana. said...

yunk,, secret recipe 2 ktna?
berbulan dah tak jenguk dunia luar..hehe

oney said...

secret recipe dekat dekat RFC, ayam HPA tu.
tepi jalan jaa.
nak bagitau lebih lanjut pon taktau camna.
hee. nanti try jalan jalan dekat situ,
akan nampak :)