Thursday, 17 December 2009

phew..

dah dapat internet, finally !

haha. poyo.

gila. tak pernah rasa sebegini rindu pada internet.

haha. bangang.


okay.
cerita, cerita jum. (nada excited gila babi)

hari ni miracle laahh.

Malaysia menang dengan Vietnam.
gold medal beb !
serius aku teruja.
rasa macam nak kiss semua pemain, coach, pengurus semua sekali. haha

keajaiban ke-2 kan,
sepupu semua datang rumah dan bawak broadband.
so, boleh online. haha.

gila. memalukan siot.


shhh.
banyak benda aku nak cerita.
tapi lain kali laahh.

perlu menenangkan diri dari ketagihan internet.

ehh. rasanya kan,
kena out dari internet lebih lama,
sebab, followers bertambah pulak bila tak post banyak,
gamaknya, mulut laser sangat kot,
lebih baik diam.

hahaha.

jumpa lagi !

2 comments:

f a ndhra said...

oneyy ,
rindu cetaa hang ,
aku tunggu bilalah nak on9 ,
weh tak jumpa hang bapa hari rindu dah
rindu orang yang duk pegang buku duapulopatjam !
:D

oney said...

haha ! yeahh.
aku ingat aku jaa rindu orang. haha
serius aku rindu kelas kita. grr. :(

haha !
aku pegang buku 24-7 ?
payah.
kat sekolah jaa kott.
rumah, rehar. hee.