Monday, 30 November 2009

ohh.

ura-ura mengatakan graf untuk additional mathematics akan menurun.
ohh. agak-agak,
graf untuk markah BIOLOGY turun jugak dak ?!

haha.

orang lain jawab relax jaa,
aku jugak yang sampai ketaq-ketaq.

bagi aku,
paper 1, paper 2, paper 3,
susah dol !

**

hoi. tak kesah laa,
memang aku tak akan amik madic atau apa-apa yang berkaitan dengan BIO,
sebab dulu pilihan aku ialah engineering drawing,
langsung tiada BIO,
tapi kalau diberi A+, A, atau A-,
siapa mampu tolak kan ?
haha.

**

hey. tinggal 2 subjek lagi wehh !
physics and chemistry.
ahh. excited mampos.
kembar dah plan nak masuk swimming class,
ahh. apa lagi,
pelung release tension dan usaha mencapai renangan 100m !

**

dan. dan.
semua orang dalam rumah seakan-akan suka benar karaoke.
siang malam menyanyi dan record.
afini n kakak. eman turut serta. kembar juga. haha.
ahh. yaa. yaa. saya tahu.
suara saya memang out of tune,
hanya shahir saja akan kata sedap didengar
bila saya gedik-gedik hantar voice sms lagu kukatakan dengan indah.
haha.

**

okay. sudah laa.
karut.
nak rehat-rehat !
jumpa lagi ! :)

4 comments:

<3fath said...

oney
:(
sedih terukk ,
aku pun mcm hang gakk
suma paper biology
cm lingkup jaa
huuuuu
tapi nakk a
nak straight a!
:(

oney said...

tak pa fath,
nak buat camna,
jawab, jawab dah.
mau dapat soalan spot ka kot laa mudah.
good luck untuk fizik n chemistry ! :)

Anonymous said...

fadh:

hey!!
aku ska sora ang
sbgi halwa tlinga
at least...
lebe better byk dri sora aku
haha
aku juga!
nk join swimmin tu
dgn hrpan..
dpt berenang dgn cra menyelam..
slalu aku bt
2,3min patu
suada brada dpermukaan air
mgkn juga trlmpau byk bouyant force dlm bdn aku
haha;))

oney said...

haha !
fadh suka suara star oney ?
kahkah.
banjir dohh.

hah.
nanti nak pi swimming class kita rojer yaa.
hee.

rindu kamu ! :)