Wednesday, 28 October 2009

49. belajar.

sekarang dah masuk Rabu,
mean, 20 days to go !
18 days more to enjoy school life.

berjanji tidak akan miss walau sehari di sekolah.

okay, sepanjang Selasa tidak berada di sekolah.
menghadiri sesi belajar di UNIMAP, buat kali terakhir.
terima kasih buat guru-guru pakar,
Cikgu Aishah, Cikgu Datin Noridah, Cikgu add maths SMKAP, Cikgu biology SMK Pdg. Besar Utara.
special thanks to Teacher Zaniyah and Sir Shaharim. :)

banyak ilmu yang dapat sepanjang bulan Mac lagi.
yang best tu, mula-mula sangat takot dengan Cikgu Aishah,
tapi bila dah lama-lama, dia baik walaupun garangg. hee.

paling best, cikgu-cikgu Derma sangat disenangi.
dan yang penting, takk menjatuhkan semangat pelajar walaupun kami (budak Derma) ni agak lembap dan result takk hebat mana.
kami sangat rendah diri (malu) sebab asyik dibandingkan dengan pelajar Tunku Syed Putra.
tsk. tsk.

tadi, ada extra class Physics,
belajar Light !
Alhamdulillah.
walaupun tahun lepas takk sempat cover silibus,
tadi dah terjawab beberapa persoalan yang menggangu tidur aku.
mungkin esok akan suruh Sir masuk Light dengan lebih terperinci.

hurm. bagus jugak kan kalau boleh kongsi information.
next post laah kita sharing and caring.
mahu tidur nyenyak.

jumpa lagi !

2 comments:

cik myra (: said...

bagus2.
keep it up the good work. ngee~

oney said...

hee, thanks kakak.