Thursday, 17 June 2010

hello world.

huargh. tak tau nak start dari mana. mood berblog dah hilang gamaknya. ya. banyak benda dalam diri seakan sudah mati. ahh. pelik.

4 minggu sudah aku di sini. gembira, sedih, susah, senang semuanya sama banyak. ini laah jadi kalau umur lapan belas baru belajar duduk jauh dari rumah. menangis, homesick tak payah cakap. almost everyday kott! gila hapa.

kecewa, patah semangat pon ada. haila. tak dapat JPA luar negara satu hal, masuk Alam Bina satu hal. untuk JPA scholarship tu frust sangat sebab tak buat rayuan.. dapat yang dalam negara saja. huarghh. untuk course Alam bina ni aku masih ragu-ragu.. boleh kah aku score? basic melukis semua takda, dan mostly subjek baru semuanya. haihh. malas laah fikir benda-benda ni. penat la!

blog ni dah macam nak mati. kehsian kau.

3 comments:

myra arshad (: said...

waaa. rindu jugak nak tengok oney berblogging. tak pa. nanti bila semua da slow down, oney qada' balik yee masa blog :))

Jatt Shahmi said...

be strong oney!i know u r strong!haha..

oney said...

KAK MYRA : yep, yep. lepas ni okay laa kott, InsyaAllah..

JATT : thanks! :)