Wednesday, 21 April 2010

lost weight.

hari-hari aku makan berpinggan-pinggan, tiga empat kali pulak tuu. pagi makan, lunch makan, malam makan, tengah malam pon makan. tapi kenapa masih turun berat ?! jangan kata naik, menurun lagi ada.

tension laa macam ni bila pakai seluar pon loose. seluar fit dah tak fit, skinny pants dah jadi straight cut. boot cut dah nampak baggy. apa macam ni ?! takk cool okay.

susah betul nak capai 40kg ke atas. kenapa, kenapa, kenapa ?!

semalam timbang berat, 39kg. mana lagi, mana lagi, mana lagi ?!

eh, tension laa macam ni..

naik 2kg pon cukup laahh.. tolong laa..

semua orang mahu kurus. tapi syukur laah bila korang ada berat badan yang ideal dan cantik. biar nampak sedikit chubby, itu tanda comel okay. yang penting bukan rangka atau obesiti. syukur laah dengan apa yang Allah berikan pada kita..

4 comments:

fath kasim said...

woah !
jelez aku oney
jom tukar tempat ,
berat aku naik neh
HAHAHA
keja makan jaa
HAISH
habit tak lalu makan sudah bertukar menjadi suka makan
HAHAHAHA

oney said...

HAHA. aku makan selera.
makan, makan, makan.
tapi berat menurun. pelik laa.
frust pon ada.

myra arshad (: said...

what? chubby tu comel eh?
okay, now kak boleh makan berpinggan pinggan :D

oney said...

HAHA. serius chubby itu comel.
kalau senyum baru nampak pipi sikit.
ni nampak tulang jaa. haha
chubby nampak gebu ! :D