Saturday, 20 February 2010

I'm home.

yeahh. sudah pulang dari kampung. baru dapat coverage fon, baru dapat online, baru dapat blogging. yaa. kampung aku memang betul betul kampung. tapi lepas ni dah tak berapa kampung agaknya. rumah usang sedang melalui proses transformasi nak jadi banglo katanya. lepas ni si budak kembar dah tak payah jengket jengket bila berjalan, tapi mungkin demand nak aircond pulakk. sangat tak bersyukur. -__-

dalam kereta tadi, on the way balik, dengar Hot fm. sakit telinga pun ada. kalau setakat nak tempik tempik 'aku tak percaya cinta, aku tak percaya cinta, c i n t a !' adik aku yang umur 8 tahun pon bolehh. patut abah selalu buka Sinar. haha. abah asyik bagi komen jaa. tapi memang aku setuju laa. lagu artis sekarang bukan sedap mana. lagu segera, 5 minit dah siap arrangement dan lirik semua. cehh. sekarang kann, aku suka pulak dengar Lady Gaga. dia melalak sedap, takk sumbang.

jeng, esok aku akan menghadirkan diri ke reunion SK Paya batch 2004. okay, excited dan nervous, first time join reunion. haha. tak patriotik langsung. tapi aku sedikit frust sebab best friend aku kecik kecik dulu tak dapat join. Pojie dah pindah, ntah bila boleh nampak muka pulakk. nanti kau kawin, jemput laa aku. kalau nak datang Perlis, bagitau aku, aku bawak kau jalan jalan. haha.

esok jugak aku akan pergi pesta buku dan bengkel cupcake. ehh. sedih bila buat cupcake tak secomel dalam internet nehh. tapi yang penting, sedap kann. haha. angkat bakul sudahh. takk. angkat bakul sampahh. -__-"

okay laah, perut memulas minta jamban. esok aku update siap bergambar lagi, tengok sudah. jumpa lagi !

6 comments:

pojie said...

kena khianat sedap mcm koew teow kerang kuala perlis...

oney said...

kena khianat apa pulakk wehh.
dah hang ada hal esok, relax laa wehh.
nanti lagi 10 tahun kita buat lagi.
masa tu bawak anak bini sekali yaa. chill :D

pojie said...

lg 10 taun reunion koleq..wajib p.

oney said...

hekellehh, top laah tu.
jangan buat lupa kawan lama pulakk. haha

~0~ said...

yup...btol lagu skang kureng kualiti...kuantiti toksah ckap memang banyak...hehehhee...


bak cupcake sebijik...


salam kenal

AnGGeR!k R!MBa said...

kampung...mmg btul2 kg...
makcik kai broadband..
lmbt nk mampus....