Thursday, 24 September 2009

33. birthday !






















Fathin Nadhirah, 21 September

hehe. sorry lambat wish. busy raya laa weh.
happy belated birthday yaa.
form3 kita sekelas, tahun ni sekelas lagi beb.
gempak. bising takk payah kata laa.
jeles aku dengan ang.
banyak mana pun masalah melanda,
senyum, gelak macam selalu jugak ang neh.
dah tujuh belas wehh. erk. baru tujuh belas, jauh lagi perjalanan kita.
banyak lagi dugaan buat kita..
semoga anda lebih kuat dan tabah. :)


Ahmad Helmie Izhar, 26 September

erk. takk da gambar ang pun. haha
okay. lama dah kot kita berjiran.
dari zaman ang bloi jaa pkai slack, track, baju besar,
sekarang charming kott.. fuhh.
lepas UPSR kita plan nak duk asrama penuh, haha.
at last, derma jugak kita.
lepas PMR cakap nak blah, derma bosan konon..
alih-alih still derma jugak. poyo kan..
lepas SPM, aku pilih UTP, ang pon sama jugak.
rasanya takk tercapai jugak kot kali ne.. haha.
takk kesah laah.
semoga dapat awek, aku tau ang dah sanggap lebih.
selamat maju jaya..


















Nur Azida Lyana Fazila, 27 September

yea. ini one of my besties laa.
cunn. sayang u okay !
takk kesah laah u dengan nazirul takk jadi pun. hehe
may Allah bless you and fight for our SPM bebeh. yeyeahh. :)

p/s : ingat takk gambar hari sukan? haha. ni jaa gambar yang ada kita dua. hee. ily !


dear friends,
thanks for being my best friends.
may Allah bless all of you and
our friendship will last forever !

4 comments:

azida said...

i love you 4ever sygggg

<3fath said...

oney
terharuu..
sob3..
haha..
tudung seerebeh
tak pkai shawl...
;b
neway,aku x selalunya hepi la weh
pembetulan..
:

oney said...

azida : i love you too ! :D

fath : haha. tu gambar hari sukan sebelum camera aku rosak. haha
serebeh pon xpa, janji ang happy ! :)

OrkedKhairani said...

helmi mmg sangap awek.
hohoh