Thursday, 20 August 2009

episod 9. express update.

ohh. hari ni aku takk pergi sekolah. demam dohh.
gila terok demamnya.
semalam pergi klinik, amik ubat bla bla bla.
sangat laah takk gemar ubatnya.
makan pun takk ikut time.
eh. dah nak lega apaa..
aku kuat ann.
mama abah asyik suruh minum air jaa.
minum air mineral. air zamzam.
ohh. dah perit tekak ni dengan air maa.
aku harap laa sangat antibody aku kuat lagi.
takk sanggup laa kena penyakit yang maha hebat tu.
seantero dunia pon dah tau kann.
takk payah laa kusebut.

okay.
hari ni khamis.
bercerita pasal selasa.
hey. kami pergi makan2 kat putra palace atas ikhlas sir dess.
act, malam tu tusyen maths.
tapi sir nak belanja kann.
lagipun trial dah tamat.
rehat2 laa kejap dari study2 nehh. hihi
okay sir.
thank you for all your advices.
i owe u soo much sir.


amzar, me, shahir and sir dess



ohh. gambar budak sekolah gedik pon takk lupa.

they talk to me. ohh. i like you when you look at me sayang. haha



okay. bercerita pasal rabu.
hari ni dah demam yg teramat perit.
tapi masih pergi sekolah sebab 19 ogos birthday fadh!
petang selasa lagi aku dah buat kek coklat. hihi
demam punn masih gagahkan diri jugak.
see. how much i love u dear.
hee. kawan2 cakap aku buat kek seedap..
amzar cakap nak tempah untuk raya.
haha. masih takk layak untuk dijual laahh.
buat malu jaa.
helmie cakap macam takk pecaya jaa oney buat kek.
sedap jugak katanyaa.
how come. jiran kau ne sangat laah berbakat okay. haha
anyway, terima kasih laah yaa wahai kawan.
nanti ada rezeki, ada masa, janji akan ada lagi kek. :)



hah. chocolate cake yg dahh cacat oleh sebab adik kembarku yg mengada. haha.
xpalaa dikk. kak oney maafkan!


nur fadhilah mohd shaher. the birthday girl. may Allah bless you dear.
belakang tu ily. tengok. dia memang sangat happy. apa rahsia pun tatau.

amzar yang sedang menikmati gila kek aku. bha ha ha.
nazirul control apa wehh. senget jaa lebih. dan bulan sedang bermesra. haha

makaroni fadh buat memang sedap. licin! pedass. tapi aku takk lalu sgt sebab demam. huu. rugi..
helmie sakit perot takk tahan pedass. ohh. lemah rupanya. haha


tadaa! tadi shahir bagitau aku dapat A1 untuk BM.
bha ha ha. tersangat laah syok.
gila susah nak dpt A1 untuk paper BM.
cikgu azu pulak memang pemeriksa yg berwibawa kann.
apa apa pun.
sebelum syaitan menghasut insan yg lemah ni untuk jadi semakin riak dan takbur.
ayuh. bersyukur kepada Allah, tuhan yang maha kuasa.

okay. express update untuk 3 hari ni memang laah gila panjang.
hey. i'm sweating! yea. then, i need to take my shower.
dah lebih 24jam tak mandi ne.
ehh. pesakit. biasa laah. hee.
okay dear friends. thank you. :)

4 comments:

Hafiz Hamid said...

salam oney, thanks buat kunjungan ke blog sy..minat coldplay ek?

oney said...

ohh yeahh.
tersangat laa minat nyaa coldplay!
hee.

terima kasih kembali yaa.
mmg best laa zaman budak2 baru nak maju blog nya,
ada yg comment. hee

<3fath said...

tahniah oney!a1 bm!derma 3 markah kat aq weh..leh aq dpt a..
;b
haha..
sorilah x join hampa suma rai besday fadh hari tue..
jiwa kacau..
heeeeee...
;)

oney said...

huu. apalaa sgt A1 BM aku tuu.
aku bt careless maths sampai dpt A2.
rasa gelap wehh.
grr. mcm org bodo.
mmg lessons terbaik untuk aku. huu